Behandelingen

Schoonheidssalon Zwaagdijk wil samen met haar clienten in een warme, gastvrije ambiance werken aan schoonheid, innerlijk en uiterlijk. Daarbij wordt gebruik gemaakt van exclusieve schoonheidsproducten, zodat bij iedereen het beste naar voren kan komen. Mijn mooie, exclusieve schoonheidsproducten zijn luxueus van allure en verantwoord van samenstelling.

Dat gaat hand in hand. Het ene sluit het andere niet uit. Luxueus kan verantwoord zijn, kan goed zijn voor mens en dier. Alles wat slecht is voor onze planeet komt niet in de schoonheidssalon van Lily Vo. 

Lily Vo gebruikt de producten van Oolaboo en Medik 8. Dit zijn kwaliteitsproducten die volledig in overeenstemming zijn met haar visie en inzichten. Dat wil zeggen: geen dierproeven, geen parabenen en geen chemisch agressieve stoffen. Alles wat we in en op ons lichaam gebruiken,  moet uitsluitend natuurlijk zijn.

Iedere client is anders, iedere huid is anders en iedereen heeft eigen wensen. Daar wordt goed naar geluisterd en na een korte intake en de daarbij horende huidanalyse kan een behandelplan worden opgesteld dat een maximaal resultaat garandeert. Lily Vo doet er alles aan om je je goed te laten voelen in je vel. Ontspanning en schoonheid gaan samen!

Natuurlijk hoort daar ook massage bij. Zowel ontspannende massage als een intensievere sportmassage, of zelfs een combinatie van massage en bone setting behoren tot de mogelijkheden.

Het spreekt vanzelf dat de behandeling in schoonheidssalon Zwaagdijk op het hoogste niveau staat. Voortdurende ontwikkeling van  deskundigheid door permanente scholing en training staat voorop. Stilstand is achteruitgang, zeker in deze tijd waarin de schoonheidsspecialisatie zich steeds blijft vernieuwen en ontwikkelen. Lily Vo weet dat als geen ander.

-geen dierenproeven

-geen parabenen

-geen chemisch agressieve stoffen. 

Facial

U ontmoet uw expert voor kennismaking en huidanalyse. Dit is nodig voor de grondige onderhoudsbeurt van uw gezicht. Uw gezicht wordt grondig gereinigd, de wenkbrauwen worden geëpileerd en bijgewerkt, onzuiverheden zoals pukkeltjes en meeëters worden verwijderd. Dan is het moment voor een heerlijk masker aangebroken. Natuurlijk hoort daar een ontspannende gezichtsmassage bij. Wat een boost voor uw doorbloeding. De huid wordt nu al gladder en strakker. Dit is genieten. Ten slotte wordt uw huid verzorgd met producten die het beste bij uw huid passen.

Relaxation Facial

Wanneer u nog meer wilt dan passen de Relaxation Facial of de Luxe Facial het beste bij U. U krijgt dan een extra peeling en scrubbing.

Deluxe Facial

Bij de Luxe Facial worden ook uw voeten en handen gemasseerd. Het is een bijzondere ervaring!

Anti-Aging behandeling

Een stralende en jonge huid. Wie droomt daar niet van. En het is mogelijk! Huidveroudering is geen noodlot waar niets tegen te doen valt. De Peelings van Oolaboo zijn het antwoord. De oude en schilferende huidlagen worden verwijderd met behulp van exfoliërende zuren, die met een kwastje op de huid worden aangebracht. Zo wordt de huid weer vernieuwd en wordt de elasticiteit van de huid verbeterd. Een tweede wapen in de strijd tegen de huidveroudering is de professionele bindweefselmassage eventueel gecombineerd met een platina masker. Zo wordt de huid diepgaand gereinigd en gevitaliseerd. Daarnaast worden de middelen van HydroPeptide toegepast. HydroPeptide is een vernieuwend merk voor echte huidverbetering op celniveau, gebaseerd op de wetenschap van epigenetica. Met andere woorden, technologie die de huid steviger en stralender maakt met direct resultaat.

Microdermabrasie


M
icrodermabrasie is een nieuwe techniek, waarbij op een milde wijze de bovenste huidlaag wordt afgepeld. Het gaat mechanisch door middel van een apparaat dat bestaat uit een speciale kop bedekt met diamantkristallen waardoor de bovenste huidlaag heel mild en heel gecontroleerd verwijderd kan worden. Zo worden alle dode huidcellen verwijderd. We spreken niet voor niets van diamant huidpeeling en de resultaten zijn geweldig. Littekens, huidverkleuring, oneffenheden, rimpels, het is allemaal verleden tijd. Microdermabrasie is vrijwel voor iedereen geschikt.

Er zijn verschillende uitvoeringen van de diamant kop, zodat ieder huidtype optimaal kan worden behandeld.  Microdermabrasie is een van de meest werkzame middelen voor huidverjonging. Na afloop voelt de huid verrassend zacht aan. 

De behandeling is beslist niet pijnlijk. Wel zal de huid er direct na de behandeling een beetje rood uit kunnen zien. Dat is echter zo voorbij en dan vertoont de huid zich weer glad en glanzend. Een plezier om dan in de spiegel te kijken!

Gemstone Skin Yoga

Reeds in het oude China bestond al veel kennis over het mooi maken van de huid. Langzaam maar zeker komt deze kennis ook naar het westen en leert men zo het raffinement van de Oosterse schoonheidscultuur kennen. Een heel verfijnde vorm is de Gemstone Skin Yoga, gebruikt door de Chinese Keizerinnen in hun eeuwige speurtocht naar intense schoonheid, die niet verwelkte, maar bleef, zo lang mogelijk We komen hier het geheim van de Chinese huid op het spoor, vermaard door haar fluwelige zachtheid en vlekkeloze gladheid. De behandeling maakt gebruikt van speciaal vervaardigde elixers die door jade rollers in de huid worden gemasseerd. Jade is  een groenachtig mineraal, dat volgens de Chinezen de boze krachten afweert. Hoe dat ook zij, in elk geval is het effect op de huid miraculeus! Verstevigend en verjongend. Tegelijk komt de huid tot rust. En niet alleen de huid. Het hele lichaam voelt in de loop van de behandeling een zachte, intense ontspanning ontstaan. Een totale harmonie. Harmonie van lichaam en geest. De Chinese keizerinnen streefden ernaar, en nu is het voor iedereen bereikbaar.

Bind-weefsel (deluxe) gezicht massage

Onder onze zichtbare huid ligt een belangrijke laag: het onderhuids bindweefsel. Dit onderhuids bindweefsel heeft verschillende functies: het houdt ons lichaam in vorm, het maakt het lichaam stevig en tegelijk flexibel en soepel. In het bindweefsel worden ook belangrijke stoffen aangemaakt zoals hyaluronzuur. Deze stof zorgt ervoor dat voldoende vocht wordt vastgehouden zodat ons weefsel voldoende volume en strakheid behoudt. Zo lijkt onze huid op een druif en niet op een rozijn. Ook dient het bindweefsel ervoor dat er afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Zo blijft onze huid er mooi uitzien en raakt het huid-systeem niet verstopt en kan het goed blijven functioneren. Het is duidelijk: het bindweefsel moet gezond blijven om zijn onmisbare functies goed te vervullen.  Helaas zien wij dat het bindweefsel niet altijd goed functioneert.

Hoe merk je dat? De bloedvaten in de huid reageren niet meer zo goed op prikkels zoals warmte en koude. Ze zijn niet soepel meer. Het weefsel zelf krijgt niet meer voldoende zuurstof en de afvalprodukten blijven in het weefsel hangen. De gevolgen: een slappe, broze huid met rimpels, vouwen en verschillende vlekken. Het ziet er niet meer goed uit en het voelt ook slap en droog aan. In een voortgeschreden stadium is er zelfs sprake van onderhuidse ontstekingen!. Toch is het bindweefsel nog niet echt ziek te noemen, maar het moet toch gestimuleerd worden om zijn optimale werking terug te krijgen en de nadelen voor de huid zoveel mogelijk terug te dringen.

Hoe kan het bindweefsel weer gezond worden gemaakt? Bindweefselmassage is het antwoord. Het moet wel deskundig gebeuren, maar dan bevordert een goede bindweefselmassage de doorbloeding van alle huidlagen, het zorgt voor een snelle en grondige afvoer van afvalstoffen en zo wordt ook de vernieuwing van de huidcellen gestimuleerd. Bij een bindweefselmassage worden ook verklevingen in het bindweefsel losgemaakt. Dit gebeurt door de huid in gedeelten als het ware op te pakken. Het gevolg is een aanzienlijke verbetering van de huid. Je zult er jaren jonger door uitzien. Inmiddels worden ook needling en ultrasound toegepast bij deze behandeling. De huid wordt gladder, steviger en gaat weer stralen.

Manicure

Voor mooie handen.

Pedicure

Mooie voeten mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Haar verlenging

Een vollere haardos maakt een groot verschil. Voor hem én haar. Met nano haar-extensions en V-light. Prijs op aanvraag.

Eyelashes

In een oogwenk.